Sant Carles de la Ràpita

Josep Pitarch encapçala novament la candidatura del PSC a La Ràpita

  • Actualitzat:
  • Creat:

Les regidores Rosa Anglès i Conxi Vizcarro són les número 2 i 3, els joves Marc Brunet i Jordi Vila ocupen el 4 i 6, i la regidora de Sant Jaume d’Enveja Bibiana Porres s’afegeix al projecte socialista rapitenc

Josep Pitarch tornarà a encapçalar la candidatura del PSC de La Ràpita amb vista a les properes eleccions municipals després que així ho aprovés l’agrupació local del partit. Els socialistes rapitencs aposten per l’experiència de Pitarch, que porta 12 anys a l’ajuntament, els 10 primers com a primer tinent d’alcalde i els 2 darrers a l’oposició, després que el grup municipal Socialista trenqués l’acord que s’havia formalitzat amb CIU després de les passades eleccions.

Segons Pitarch ”la gran quantitat de candidatures que es preveu que es presentin a la població marinera pot fer que el vot quedi molt disgregat i que, per tant, sigui molt poc probable una majoria clara”. No obstant això, ha deixat molt clar que els membres de la candidatura, formada per 9 homes i 9 dones, emprenen amb força i il·lusió aquest nou repte "amb les idees ben clares del model de poble que volem i que en els anys que hem governat tothom ha pogut veure”, ha subratllat Pitarch.

Les actuals regidores Rosa Anglès i Conxi Vizcarro ocuparan els números 2 i 3 de la llista, respectivament; els joves Marc Brunet i Jordi Vila, el 4 i el 6, i l’actual regidora de l’Ajuntament de Sant Jaume Bibiana Porres s’incorpora al projecte del PSC a la Ràpita, municipi on s’ha traslladat a viure.

CANDIDATURA

Josep Pitarch López (1971) és historiador i gran part de la seua vida laboral ha estat en el món de la comunicació. En anteriors mandats en el govern rapitenc va ser responsable de diverses regidories com Cultura, Participació Ciutadana, Governació i Interior i Serveis Municipals.

També ha estat Conseller Comarcal al Montsià, responsable de l’àrea de Dinamització Econòmica i representant de l’ajuntament rapitenc en diversos organismes i entitats, com ara la Taula del Sénia o el Grup d’Acció Litoral, entre altres.

La resta de membres de la candidatura són:

Rosa Anglès

Conxi Vizcarro

Marc Brunet

Bibiana Porres

Jordi Vila

Blanca Avilés

Roman Ventura

Marisin Brunet

Josep Rovira

Núria Ferré

Vicent Balagué

Joana Bort

Xavier Estellé

Ràpita Balagué

Rafael Regadera

Francisca Rius

Florenci Valldepérez