Sant Carles de la Ràpita

Josep Pitarch fa una crida a votar per trencar l'abstenció a la Ràpita

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat socialista ha recordat que "CiU s'ha autoadjudicat molts dels projectes que van deixar enllestits els governs socialistes"

El candidat del PSc a l’alcaldia de La Ràpita, Josep Pitarch, va demanar en el miting final de campanya, que la ciutadania vagi a votar el proper diumenge, per trencar les tendències abstencionistes dels últims comicis, on els índexs de participació han estat baixos. “No pot ser que La Ràpita, la tercera població del territori, tingui el trist honor d’encapçalar el rànquing d’abstenció”, donat que en els comicis de fa 4 anys, la participació va ser només del 58%.

Per altra banda, a banda d’agrair la feina feta pel seu equip de campanya i per la candidatura, va aprofitar per carregar contra el candidat de CiU per haver-se autoadjudicat molts dels projectes que van deixar enllestits els governs socialistes anteriors, com ara el Museu del Mar, la Biblioteca, l’Auditori, el POUM o l’oficina de turisme, entre altres: “Fins i tot s’atribueixen obres sobre les quals l’ajuntament no té cap mena de competencia, com ara el dragatge del port comercial i el canal de la badia dels Alfacs, o el soterrament de la línea eléctrica del Trabucador”, ha subratllat. 

Durant la seua intervenció, el responsable socialista va denunciar el fet de la manca d’inversió per part del Govern de Catalunya. Fins i tot, “obres que estaven licitades i adjudicades, com el nou centre educatiu no s’han fet, amb l’excusa dels pocs recursos del Govern de la Generalitat quan en altres poblacions han acabat adjudicant-se”.

Això ve a demostrar, segons Pitarch, que per a “on no hi ha diners, és per a La Ràpita". Pitarch preveu que les eleccions siguin especialmente disputades al municipi mariner, donat el nombre de candidatures que hi concorren i pronostica que no hi haurà cap majoria absoluta, per la qual cosa, va destacar “la importancia d’aconseguir uns bons resultats de cara a posibles negociacions el dia després dels comicis”.

A banda de Josep Pitarch, les intervencions en el miting van anar a càrreg del número 4 de la llista, Marc Brunet, de l’exregidora d’Atenció a les Persones i número 3, Conxi Vizcarro, i de l’exregidora de Turisme i número 2, Rosa Anglés