Sant Carles de la Ràpita

Josep Pitarch, alcaldable del PSC a La Ràpita, renuncia a l’acta de regidor

  • Actualizado:
  • Creado:

L'actual portaveu socialista deixa la política municipal activa però hi continuarà implicat des de l'agrupació local i la federació de l'Ebre per millorar la qualitat de vida del municipi i del territori

L’alcaldable del PSC a La Ràpita, Josep Pitarch, ha fet pública la seua renúncia a l’acta de regidor que va obtenir després de les passades eleccions municipals del 24 de maig. El candidat socialista ha manifestat que la seua voluntat és deixar la política municipal activa, després de 12 anys, per diferents motius. “Assumeixo tota la responsabilitat de la pèrdua important de vots que hem tingut en aquests comicis. Els resultats que es van produïr a La Ràpita no han estat bons  i no hem pogut trencar la tendència a la baixa dels darrers anys”. El PSC tindrà en aquest mandat dues regidores, Rosa Anglès i Conxi Vizcarro, "regidores que aportaran el seu treball i experiència demostrada en etapes anteriors per tal de millorar el nostre poble"

Pitarch també ha admès que "després de 12 anys de servei públic al qual m’he dedicat amb cos i ànima de la millor manera que he sabut, pateixes també un degast que potser no et dóna la mateixa empenta i és lògic deixar pas a companys i companyes que podran fer-ho amb moltes més ganes i il·lusió”.

El regidor socialista també ha volgut matisar que no deixa la política i que continuarà treballant en el si de l'agrupació local del PSC i de la Federació de l’Ebre, en la mesura que així es precisi i s’ha mostrat agraït a la formació per la confiança que li han dispensat durant tots aquests anys ja que “a banda de donar-me l’oportunitat de poder treballar pel meu poble, també m’ha permés conèixer molta gent amb la que tinc una excel·lent relació”

Josep Pitarch López (1971) va entrar a l’ajuntament de La Ràpita el 2003, on ha estat 1er tinent d’alcalde fins el 2013. També ha estat responsable de diverses regidories com ara Cultura, Participació Ciutadana, Mitjans de Comunicació, Governació i Interior, Serveis i Noves Tecnologies, entre altres. També ha estat conseller comarcal, del 2007 al 2010, on va presidir l’àrea de Dinamització Econòmica de l’ens. Ha estat representant de l'Ajuntament i el Consell Comarcal en nombroses entitats i organismes i portaveu del grup municipal i comarcal del PSC.